Nevşehir’de 1 kişi traktör altında can verdi

NEVŞEHİR,() - NEVŞEHİR merkeze bağlı Nar Beldesinde 82 yaşındaki Halil İbrahim Ongur, devirdiği traktörün altında kalarak, hayatını kaybetti. Kendisine ait traktörü ile bahçesini süren Halil İbrahim Ongur, oturduğu merkez ilçeye bağlı...

22 Mayıs 2015 Cuma 09:44
Nevşehir’de 1 kişi traktör altında can verdi






NEVŞEHİR,() - NEVŞEHİR merkeze bağlı Nar Beldesinde 82 yaşındaki Halil İbrahim Ongur, devirdiği traktörün altında kalarak, hayatını kaybetti.
Kendisine ait traktörü ile bahçesini süren Halil İbrahim Ongur, oturduğu merkez ilçeye bağlı Nar Beldesi Adnan Menderes Bulvarı Hüdai Kooperatifi B Bloktaki apartmanı yanına park etmek istedi. Apartmanın bahçesinden yaklaşık 3 metre yükseklikte, park yeri olarak kullanılan ve demir çitlerle çevrili alana süratli giren Ongur, traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda çiti kırarak istinat duvarından bahçeye uçtu. Traktörün altında kalan Halil İbrahim Ongur, hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.