ODTÜ'de banka soygunu: Kampüs'te alarm

Ankara Ortadoğu Üniversitesi kampüs alanı içerisinde bulunan bir bankaya giren soyguncu, kasayı açmak isterken çalan alarmın ardından kaçtı. Halen ODTÜ ormanı içerisinde bulunduğu tahmin edilen soyguncu için polis ekiplerinin araması sürüyor.

12 Ocak 2018 Cuma 08:24
ODTÜ'de banka soygunu: Kampüs'te alarm






ODTÜ'de banka soygunu: Kampüs'te alarm


Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) yerleşkesi içindeki bir bankada meydana gelen soygun girişimi ihbarı, Üniversiteyi alarma geçirdi.


Edinilen bilgiye göre, ODTÜ yerleşkesi içine bulunan bir bankaya kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce soygun girişiminde bulunulduğu iddia edildi. Bankanın içine girmeyi başaran hırsızın, kasayı açmaya çalıştığı sırada sirenler çalmaya başladı. Siren seslerine gelen güvenlik görevlileri, ormanlık alana kaçan bir kişiyi gördü.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yerleşke içinde ve çevresinde arama çalışması başlatan polisler, civardaki taksi duraklarına kaçan zanlının eşgalini vererek şahsı bulmaya çalıştı. Üniversitenin tüm kapıları çıkışlara kapatıldı.

Son Güncelleme: 12.01.2018 05:35
Anahtar Kelimeler:
ODTÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.