Oğlunun kadın arkadaşı için kan döktü

Oğlunun bir kadınla arkadaşlığına karşı çıkan baba kan döktü. Cani baba, sorgusu sırasında 4 yıl önce Hüseyin Ekmen'i de bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

10 Ocak 2019 Perşembe 18:59
Oğlunun kadın arkadaşı için kan döktü






Oğlunun kadın arkadaşı için kan döktü

Polis bir katil zanlısının sorgusu sırasında faili bir meçhul cinayeti anlattı. Kayseri'de, davranış bozukluğu tedavisi gören Orhan Gökçek, oğluyla arkadaşlık yapmasını istemeyen kadının gece evine gidip zile bastı. Paniğe kapılan kadın ve çocukları komşuları Ufuk Akhan'dan yardım istedi. Tüfeğini alarak gelen Ufuk Akhan, Gökçek tarafından 7 bıçak darbesi ile öldürüldü. Gökçek sorgusunda 2014 yılında sokakta karşılaştığı Hüseyin Ekemen'i de öldürdüğünü itiraf etti
Merkez Kocasinan ilçesi Uğurevler Mahallesi'nde oturan Zeliha Ü., iddiaya göre davranış bozukluğu tedavisi gören Orhan Gökçek'e, Oğlumla arkadaşlık yapma dedi. 


Edinilen bilgilere göre, oğlunun arkadaşlığına sinirlenen Orhan Gökçek, dün gece saat 03.30 sıralarında Zeliha Ü'nün evine baskına gitti. Gökçek'in defalarca zile basması üzerine paniğe kapılan Zeliha Ü. ve çocukları, komşuları Ufuk Akhan'dan yardım istedi. Fabrika işçisi Ufuk Akhan da tüfeğini alarak aşağıya indi.


7 YERİNDEN BIÇAKLADI

İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Alkollü olduğu öğrenilen Orhan Gökçek, cebinden çıkardığı bıçakla Ufuk Akhan'ı 7 yerinden bıçakladı. Kalbinden de bıçaklanan Ufuk Akhan için mahalle sakinleri ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekibi Ufuk Akhan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Eşinin bir hafta önce hamile olduğunu öğrenen Ufuk Akhan'ın cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

FAİLİ MEÇHUL CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Olaydan sonra evine giden Orhan Gökçek polis tarafından suç aleti bıçak ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Orhan Gökçek'in, 2014 yılında aynı mahallede bıçakla öldürülen Hüseyin Ekemen'in de katil zanlısı olduğu ortaya çıktı. Gökçek, Ekemen'i tanımadığını, adını basından duyduğunu, olay gecesi sokakta otururken karşılaştığını, sarhoş olduğunu, kendisine bıçak çekerek telefonunu istediğini, bu esnada cebinden çıkardığı bıçakla öldürdüğünü itiraf etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.