Onbinler Teröre Karşı Yürüdü

Teröre karşı birlik için Sıhhiye Meydanı'nda toplanan kalabalık grup, Ulus'taki Birinci Meclis Binasına doğru yürüyüşe geçti.

17 Eylül 2015 Perşembe 18:07
Onbinler Teröre Karşı Yürüdü






 

Onbinler Teröre Karşı Yürüdü

Teröre karşı birlik için Sıhhiye Meydanı'nda toplanan kalabalık grup, Ulus'taki Birinci Meclis Binasına doğru yürüyüşe geçti. İşçi ve işveren örgütleri tarafından yürüyüş sırasında 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' sloganı dışında başka bir sloganın atılmaması ve sadece Türk bayrakları açılması kararı alındı. Sıhhiye Meydanı'nda saat 17.00'de başlayan yürüyüşte dev bir Türk Bayrağı açıldı. Yürüyüş dolayısıyla Sıhhiye Meydanı ve Ulus civarındaki bazı yollar kapatıldı. Yürüyüşü organize eden işçi ve işveren örgütleri, şöyle: HAK-İŞ, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen), Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen), Türkiye Barolar Birliği (TBB), Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB), Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB)

Son Güncelleme: 17.09.2015 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.