Orhan Gencebay'ın oğlu bıçaklı saldırıya uğradı

25 Nisan 2019 Perşembe 23:26
Orhan Gencebay'ın oğlu bıçaklı saldırıya uğradı






Orhan Gencebay'ın oğlu bıçaklı saldırıya uğradı

Türk müziğinin güçlü sesi, arebsk müziğinin ünlü yorumcusu Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencabay, bir taksi sürücüsünün bıçaklı saldırısına uğradı..

Türk müziğinekendine özgü yorumları ve kendine ait besteleriyle son 50 yılına damgasını vuran Orhan Gencabay'ın oğlu Gökhan Gencebay, bıçaklı saldırıda yaralandı. 
Geçtiğimiz günlerde özel bir hastanede anjiyo yapılarak hayranlarının yüreğini ağzına getiren ünlü müzisyen Orhan Gencebay'a bir şok daha. Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, bıçak darbesi alarak yaralandı. 

Olay akşam saatlerinde İstanbul Yıldız Posta Caddesinde Dedeman otele yakın bir yerde taksi şoförü ile tartışan ünlü sanatçının oğlu Gökhan Gencebay, yaşanan boğuşma sırasında şoförün bıçak darbesiyle sol kaburgasından yaralandı. Olay yerinden kaçan taksi şoförü Balmumcu kavşağında polisler tarafından yakalandı.

Zanlının Beşiktaş İlçe Emniyet'te olduğu öğrenildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bıçak darbesiyle yara alan Gökhan Gencebay vakit kaybetmeden hastaneye kaldırıldı.

Taksi şoförünün Gökhan Gencebay’ın sevgilisi Seda Han'a küfür etmesi sonucu çıkan kavgada yaralanan Gencebay'a 3 dikiş atıldığı ve bıçak darbesinin kalbinin 3 parmak altında olduğu öğrenildi.

Gencebay'ın sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.