Ortaca'da benzinli vahşet, kadını evinde yakmışlar

Muğla'nın Ortaca ilçesi'nde, ağır yaralı olarak hastaneye getirilen 41 yaşındaki Elmas B., tedaviye alındı. Vücunda, benzin dökülerek yakılmak istenen kadının durumu ciddiyetini koruyor

15 Mayıs 2016 Pazar 13:32
Ortaca'da benzinli vahşet, kadını evinde yakmışlar







Ortaca'da benzinli vahşet, kadını evinde yakmışlar

Muğla'nın Ortaca ilçesi'nde, ağır yaralı olarak hastaneye getirilen 41 yaşındaki Elmas B., tedaviye alındı. Vücunda, benzin dökülüp, ateşe verilmek suretiyle oluştuğu anlaşılan ağır yanıklar bulunan kadını hastaneye bırakıp kaçtığı ileri sürülen 37 yaşındaki Özgür K., jandarma tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Okçular Mahallesi'nde yalnız yaşayan ve 2 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen Elmas B., dün saat 09.30 sıralarında, Özgür K. tarafından Ortaca Devlet Hastanesi'ne getirildi. Özgür K., vücudunda ağır yanıklar bulunan Elmas B.'yi hastaneye bıraktıktan sonra ortadan kayboldu.

Durumu ağır olan Elmas B., ilk müdanenin ardından İzmir'e sevk edildi. Daha önce bir süre otellerde çeşitli işlerde çalıştığı, ancak uzunca bir süredir bir iş yapmadığı ve komşularının zaman zaman birkaç gün ortalıklardan kaybolup, tekrar evine döndüğünü söyledikleri

Elmas B.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Vücudundaki yanıkların, üzerine benzin dökülüp, ateşe verilmesiyle oluştuğu anlaşılan kadının, evinde, jandarma tarafından yapılan incelemede, yatağında ve bazı giysilerinde yanıklar olduğu belirlendi. Evdeki bulgular üzerine Elmas B.'nin başka biri tarafından yakılmış olabileceği şüphesi üzerinde durulduğu öğrenildi.

Jandarma, olayın ardından hastaneye Elmas B.'yi farklı bir isimle bırakan, kendi ismini ise söylemeden ortadan kaybolan Özgür K.'nin şüpheli davranışları üzerine, harekete geçti. Hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarından eşkali belirlenen Özgür K., evinde yakalanıp, gözaltına alındı.

Özgür K.'nin jandarmadaki sorgusunda, olayla kendisinin bir ilgisinin olmadığını belirtip, komşusu Elmas B.'yi yolda bulup hastaneye bırakıp, ayrıldığını söylediği öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.