ÖSO'cular arasında sınır kapısı yüzünde savaş çıktı

Türkiye Suriye arasında Akçakale Sınırkapısı'nın kontrolü için Özgür Suriye Ordusu mensupları arasında gece yarısı çatışma çıktı.

04 Aralık 2023 Pazartesi 09:10
ÖSO'cular arasında sınır kapısı yüzünde savaş çıktı






ÖSO'cular arasında sınır kapısı yüzünde savaş çıktı


Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi karşısındaki Telabyad kentinde, Özgür Suriye Ordusu bünyesinde yer alan gruplar birbirine girdi. Çatışma haberini sosyal medya hesabından Gazeteci Yazar Çetiner Çetin duyurdu.


Suriye'de, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) bünyesindeki gruplar, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısında yer alan Suriye’nin Telabyad kentinde birbirine girdi.

İddiaya göre, gece saatlerinde iki grup arasında sınır kapısının kontrolü konusunda başlayan tartışmalar çatışmaya dönüştü. 

Ağır silahların da kullanıldığı öne sürülen çatışmanın sesleri, Akçakale ilçesinden de duyuldu.

Çatışma nedeniyle Akçakale ilçesinde büyük bir tedirginlik yaşandı. Çatışmada her iki taraftan da yaralıların olduğu öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 04.12.2023 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.