Özgecan'ın katili nereye gömüldü, 5 gün sonra mezar yeri bulundu

Türkiye'yi sarsan Özgecan Aslan cinayetinin ardından yakalanarak cezavine konulan ve burada öldürülen Ahmet Suphi Altındöken için mezar yeri bulundu.

16 Nisan 2016 Cumartesi 01:49
Özgecan'ın katili nereye gömüldü, 5 gün sonra mezar yeri bulundu






Özgecan'ın katili nereye gömüldü, 5 gün sonra mezar yeri bulundu


Üniversiteli genç kız Özgecan Aslan'ı hunharca katleden Ahmet Suphi Altındöken'in cezaevinde öldürülmesinin üzerinden 5 gün geçtikten sonra defnedilecek mezar yeri bulundu. Katilin gömüleceği köy mezarlığının yeri ise sadece aile ve güvenlik güçlerinin bildiği açıklandı,

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın Adana'da cezaevinde öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi için 5'inci günde mezar bulundu. Morgtan alınan Altındöken'in cenazesinin tepkiler nedeniyle nereye defnedileceği açıklanmadı.
Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü 46 yaşındaki Gültekin Alan tarafından vurularak öldürülen üniversiteli Özgecan Aslan'ın katili 27 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken için mezar bulundu. Annesi Naciye Tan'a teslim edilen Tarsus'ta toprağa verilemeyince tekrar Adana Devlet Hastanesi morguna getirilen Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi yakınları tarafından saat 23.00 sıralarında alındı.
Üzeri açık bir kamyonete konulan cenaze, Mersin'e götürülmek üzere yola çıkarıldı. Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesinin nerede ve ne zaman toprağa verileceği ise güvenlik gerekçesiyle açıklanmadı.
Necmittin Altındöken'in ise oğlunun cenazesine katılmasının beklenmediği ifade edildi.

 
Son Güncelleme: 16.04.2016 01:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.