Pakistanlı sapık yakalandı | Kadınların gizli videosunu çekiyordu

Elinde cep telefonu ile genç kızların, çocuk ve kadınların gizli videolarını çekerek yayınlayan Pakistan uyruklu sapık İstanbul'da yakalandı

14 Nisan 2022 Perşembe 15:48
Pakistanlı sapık yakalandı | Kadınların gizli videosunu çekiyordu






Pakistanlı sapık yakalandı | Kadınların gizli videosunu çekiyordu



Gizlice çektiği çocuk, genç kız ve kadın videolarını müstehcen içeriklerle sosyal medyada yayınlayan Pakistan uyruklu sapık polis tarafından yakalandı. İstanbul polisinin gözaltına aldığı Cüneyt R. adlı şahsın ilk ifadesinin ardından önce savcılığa çıkarılacağı, sonra da sınır dışı işlemlerinin yapılacağı öğrenildi.

İstanbul'da kadınların gizlice görüntülerini çekip sosyal medyada paylaştığı tespit edilen Pakistan uyruklu Cüneyt R. gözaltına alındı.

Polis farklı tarihlerde Pakistan uyruklu Cüneyt R.'nin İstanbul'da deniz kenarında, metro ve caddelerde kadınların gizlice görüntülerini çekerek sosyal medya hesaplarından paylaştığını belirledi.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Cüneyt R.'yi Eyüpsultan'da gözaltına aldı.

"Halkı Kin ve Düşmanlığa Sevk Etmek" suçundan işlem başlatılan Cüneyt R.'nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Söz konusu sanığın görüntüleri sosyal medyada vatandaşların sert tepkisine neden olmuştu.

Anahtar Kelimeler:
Gizli Video
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.