Parkinson hastası intihar etti

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da parkinson hastası olduğu için yıllardan bu yana tedavi gören 89 yaşındaki Nesimi Yılmaz, 2'nci katta oturduğu evin penceresinden atlayarak intihar etti. Olay, Antalya'nın Kepez İlçesi, 3847...

19 Şubat 2015 Perşembe 16:41
Parkinson hastası intihar etti






Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da parkinson hastası olduğu için yıllardan bu yana tedavi gören 89 yaşındaki Nesimi Yılmaz, 2'nci katta oturduğu evin penceresinden atlayarak intihar etti.
Olay, Antalya'nın Kepez İlçesi, 3847 Sokak'ta bulunan Yılmazlar Apartmanı'nda meydana geldi. Ailesi ile birlikte oturan yıllardan bu yana parkinson tedavisi gören Nesimi Yılmaz, saat 14.50 sıralarında kimsenin olmadığı bir anda 2'nci katta bulunan evin penceresine çıkarak kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine hızla düşen Yılmaz, başından aldığı darbe sonucu ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan Yılmaz için mahallesi sakinleri ambulans çağırdı. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nesimi Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği belirledi. Polis,  soruşturma başlatırken Nesimi Yılmaz'ın yakınlarına bir süredir 'intihar edeceğim' dediği belirtildi. Yılmaz'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.