• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GÜVENLİK
  3. Piknik faciayla sonuçlandı: 4 ölü, 14 yaralı
GÜVENLİK
Yayınlanma: 06 Eylül 2015 - 22:22

Piknik faciayla sonuçlandı: 4 ölü, 14 yaralı

AYDIN'da pikniğe giden üç aileyi taşıyan minibüs frenin boşalması sonucu uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 100 metre yuvarlanan minibüste bulunan 18 kişiden 4'ü kaldırıldıkları hastanelerde can verirken, 14 kişi de yaralandı. Kaza, Karak?

1 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Piknik faciayla sonuçlandı: 4 ölü, 14 yaralı
AYDIN'da pikniğe giden üç aileyi taşıyan minibüs frenin boşalması sonucu uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 100 metre yuvarlanan minibüste bulunan 18 kişiden 4'ü kaldırıldıkları hastanelerde can verirken, 14 kişi de yaralandı.
Kaza, Karaköy Mahallesi yakınlarında bugün saat 18.40 sıralarında meydana geldi. Aydın'dan sabah saatlerinde üç aile birleşerek Mahsun Dağ'ın kullandığı 09 KT 869 plakalı minibüsle Paşa Yaylası bölgesine pikniğe gitti. Aydın'ın en yüksek noktalarından biri olan Paşa Yaylası'ndan akşam saatlerinde Aydın'daki evlerine dönmek için yola çıkan 18 kişilik grubun içinde olduğu minibüs, Karaköy Mahallesini geçtikten sonra Gedikli Mevkii'ne geldiğinde freni boşaldı. Keskin virajda freni tutmayan minibüs, virajı alamayarak yoldan çıktı. Zeytin ağaçlarının arasından yuvarlanmaya başlayan minibüs, yaklaşık 100 metrelik uçurumdan yuvarlanarak bir zeytin ağacına takılı kaldı. Minibüsün yuvarlanmaya başlamasıyla birlikte içinde bulunanlar dışarıya fırladı.
CAN PAZARI YAŞANDI
Kazadan hafif yaralı olarak kurtulanlardan birinin jandarmaya haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans, AFAD ve İtfaiye ekibi sevk edildi. Adeta can pazarının yaşandığı kazada, minibüsten çıkarılan yaralılar ambulanslarla Aydın'daki hastanelere kaldırıldı.
BİRİ BEBEK 4 KİŞİ HASTANEDE ÖLDÜ
Kazanın duyulmasıyla pikniğe giden ailelerin yakınları yaralıların kaldırıldığı hastanelere akın etti. Polis ekipleri, hastanelerde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerinden ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Maşallah Çiçek, Nezhep Çiçek, Yazgül Çiçek, Mehmet Çiçek, Mahsun Dağ, Monzire Turgut, Pelda Saçık Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde, Berkan Kanat, Özgür Kanat, Beşire Dağ, Mefaret Kanat ve Ömer Çiçek Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, Emine Turgut, Gıyasettin Kanat, Eymen Çiçek, Vedat Çiçek, Melike Kanat ve Günnaz Çiçek Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ağır yaralı olan Pelda Saçık (18) Atatürk Devlet Hastanesi'nde, Ömer Çiçek (3) ve Mefaret Kanat (40) ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, Günnaz Çiçek (19) de Aydın Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadılar. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Son Haberler
Ziraat’ten rekor kredi kampanyası: 75.000 TL anında hesaba geçiyor! Nakit ihtiyacı olanlara başvuru açıldı
Ziraat’ten rekor kredi kampanyası: 75.000 TL anında hesaba geçiyor!...
SGK uzmanı açıkladı: Asgari ücrette ara zam ve refah payı müjdesi geliyor
SGK uzmanı açıkladı: Asgari ücrette ara zam ve refah payı müjdesi...
Maaşını taşıyan kazanıyor: Emekliye bayram havası! Denizbank’tan 20 bin TL’lik promosyon bombası
Maaşını taşıyan kazanıyor: Emekliye bayram havası! Denizbank’tan...
Masmavi ve cam gibi: Sessizlik, berraklık ve eşsiz güzellik bir arada! Adını altın gibi parlayan kumlarıyla göreni mest ediyor
Masmavi ve cam gibi: Sessizlik, berraklık ve eşsiz güzellik bir arada!...
Çayın yanına şahane eşlikçi: Fırından taşacak kadar kabarıyor! Ağızda dağılan meyveli kek tarifi lezzet bombası
Çayın yanına şahane eşlikçi: Fırından taşacak kadar kabarıyor!...
Terim: Bu galibiyeti şehitlerimize armağan ediyoruz
Terim: Bu galibiyeti şehitlerimize armağan ediyoruz

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.