PKK'lılar Nusaybin'de yine okul binası yaktı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristler 3 gecedir okul yakma eylemini sürdürüyor. PKK'lı teröristlerin hedefinde bu kez İmam Hatip Ortaokulu vardı.

17 Şubat 2016 Çarşamba 00:55
PKK'lılar Nusaybin'de yine okul binası yaktı






PKK'lılar Nusaybin'de yine okul binası yaktı


Nusaybin'de son durum, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristler 3 gecedir okul yakma eylemini sürdürüyor. PKK'lı teröristlerin hedefinde bu kez İmam Hatip Ortaokulu vardı. Okula molotof ve el yapımı bombalarla saldırıp ateşe verdi. Okuldaki yangını söndürmek için olay yerine giden itfaiye ekipleri, silah sesleri üzerine alevlere müdahale edemeden geri döndü.

Nusaybin Yenişehir Mahallesi Çağ Çağ Caddesi üzerinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu'na akşam saatlerinde, el yapımı patlayıcı ve molotof kokteyli atan PKK'lılar okulu ateşe verdi. Okulda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek çatıya sıçradı. Çatıyı saran alevler, ilçenin her tarafından görüldü.

İTFAİYE MÜDAHALE EDEMEDEN GERİ DÖNDÜ

Yangını söndürmek için olay yerine gitmeye çalışan Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, bölgeden gelen silah sesleri üzerine alevlere müdahale edemeden geri döndü.

Son Güncelleme: 17.02.2016 00:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.