PKK'lılar Nusaybin'de yine okul yaktı!

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lılar, akşam saatlerinde Sevgi Yuvası Ana Okulu ile Misak-ı Milli Orta Okulu'na molotof kokteylleri ve el yapımı patlayıcılarla saldırdı.

16 Şubat 2016 Salı 02:00
PKK'lılar Nusaybin'de yine okul yaktı!






PKK'lılar Nusaybin'de yine okul yaktı!

Dün iki okulu ateşe veren, söndürmeye gelen itfaiye aracına silahla tarayan PKK'lı teröristler benzer eylemleri bugün de sürdürdü. Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lılar, akşam saatlerinde Sevgi Yuvası Ana Okulu ile Misak-ı Milli Orta Okulu'na molotof kokteylleri ve el yapımı patlayıcılarla saldırdı. Ana okulunda hasar oluşurken, Misak-ı Milli Orta Okulu'nun çatısında çıkan yangını söndürmeye giden itfaiye ekiplerine ateş açıldı. Okulun çatısındaki yangın devam ediyor.

Nusaybin İlçesi'nde akşam saat 20.00 sıralarında PKK'lılar, Dicle Mahallesi'nde bulunan Misak-ı Milli Orta Okulu'nun çatısını ateşe verdi. Aynı saatlerde Kışla Mahallesi'nde bulunan Sevgi Yuvası Ana Okulu'na da molotof kokteylleriyle saldırı düzenleyen PKK'lılar, burayı da ateşe vermek istedi. Ana okulunda yangın kısa sürede söndürülürken, sınıflarda hasar oluştu.

Öte yandan aynı saatlerde Zeynel Abidin Mahallesi'ndeki Aile Destek Merkezi'ne de saldıran PKK'lılar burayı da ateşe verdi. Destek merkezinin alt kattındaki eşyaların tamamı hasar gördü.

Bu arada PKK'lılar, yangınları söndürmek için ortaokul, ana okulu ve destek merkezine giden itfaiye ekiplerine de uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Aile Destek Merkezi ile Sevgi Yuvası Ana Okulu'ndaki yangın kısa sürede söndürülürken, Misak-ı Milli Orta Okulu çatısında devam eden yangına itfaiye ile birlikte güvenlik görevlilerinin de muhtemel bombalı tuzaklar olabileceği ihtimali üzerine modahale edilemiyor.


Son Güncelleme: 16.02.2016 02:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.