PKK'lılardan Batman'da askeri araca bombalı tuzak

BATMAN'ın Kozluk İlçesi'nde, PKK'lı teröristler, yola tuzakladıkları bombayı askeri araçların geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Kozluk İlçesi'nin Yanıklı Köyü yakınlarında...

07 Eylül 2015 Pazartesi 19:17
PKK'lılardan Batman'da askeri araca bombalı tuzak






BATMAN'ın Kozluk İlçesi'nde, PKK'lı teröristler, yola tuzakladıkları bombayı askeri araçların geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.
Kozluk İlçesi'nin Yanıklı Köyü yakınlarında PKK'lı teröristler yola daha önceden tuzakladıkları bombayı iki askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda hasar meydana geldi. Karayolunda da çukur oluşan saldırının ardından kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek bölgede kapsamlı operasyon düzenlendi.

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.