Polis merkezinin karşısında intihar etti

Ümraniye'de Polis Merkezi Amirliği karşısındaki parkta, bir vatandaş silahıyla canına kıydı. Oturduğu bankta yanında getirdiği tabancayı kafasına dayayan 43 yaşındaki Hüseyin Gökçen, ateş ederek intihar etti

04 Mart 2016 Cuma 01:50
Polis merkezinin karşısında intihar etti






Polis merkezinin karşısında intihar

Gün boyu terör alarmıyla diken üstünde duran İstanbul polisi, çok sayıda bölgede operasyon yaparken, Ümraniye'de Polis Merkezi Amirliği karşısındaki parkta, bir vatandaş silahıyla canına kıydı. Oturduğu bankta yanında getirdiği tabancayı kafasına dayayan 43 yaşındaki Hüseyin Gökçen, ateş ederek intihar etti. Polis, intiharın sebebini araştırıyor.
İNTİHAR NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Olay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Ümraniye Polis Merkezi Amirliği karşısındaki Misak-ı Milli Parkı'nda saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre parka gelerek bir süre bankta oturan 43 yaşındaki Hüseyin Gökçen, yanında getirdiği tabanca ile kafasına ateş ederek intihar etti. Sesleri duyan polisler parka gitti. Şahsın hayatını kaybettiğini görünce, olay yerine olay yeri inceleme ekipleri ve savcı çağrıldı. Yapılan incelemelerin ardından ceset, ambulans ile Ümraniye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis intiharın sebebini araştırıyor.

Son Güncelleme: 04.03.2016 01:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.