Pompalı Tüfekle Öldürüldü

KAYSERİ,() - KAYSERİ’de 21 yaşındaki Oğuz Avcı, daha önce aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Eren K. tarafından Kurban Bayramı'nın birinci günü pompalı tüfekle öldürüldü.   Olay, Melikgazi ilçesi Esenyurt...

05 Ekim 2014 Pazar 11:28
Pompalı Tüfekle Öldürüldü






KAYSERİ,() - KAYSERİ’de 21 yaşındaki Oğuz Avcı, daha önce aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Eren K. tarafından Kurban Bayramı'nın birinci günü pompalı tüfekle öldürüldü.  
Olay, Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi Koçarlı Sokak'ta dün gece meydana geldi. İddiaya göre Eren K., kız meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan Oğuz Avcı’yı pompalı tüfekle çeşitli yerlerinden yaraladı. Çağrılan ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Oğuz Avcı ameliyata alındı, ancak sabaha karşı yaşamını yitirdi. Polis, olaydan sonra otomobille kaçan Eren K. ile arkadaşı Emre G.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
Avcı'nın askerlik görevini Siirt'te yaptığı ve 2 ay önce askerden döndüğü, Kurban Bayramı'nın birinci gününde de kız arkadaşını ailesiyle tanıştırdığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.