Rabia Yaman'ın ölümü | 'Bu kız kendini atacak' diye bağırmış

İstanbul Esenyurt ilçesinde arkadaşının evinde alkol alan henüz 17 yaşındaki Rabia Yaman'ın sır ölümü savcılık ve polis tarafından soruşturuluyor.

24 Mayıs 2022 Salı 20:12
Rabia Yaman'ın ölümü | 'Bu kız kendini atacak' diye bağırmış






Rabia Yaman'ın ölümü | 'Bu kız kendini atacak' diye bağırmış


Yüksek katlı binalarda genç kızların ve kadınların esrarengiz ölümüne bir yenisi daha eklendi. İstanbul Esenyurt'ta bir sitenin 10'uncu katından düşerek hayatını kaybettiği belirtilen Rabia Yaman'ın (17) olay sırasında yanında olan 3 arkadaşının ifadeleri ortaya çıktı.

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Esenyurt'ta bir sitede meydana geldi. Sitedeki bir binanın 10'uncu katından düştüğü belirtilen Rabia Yaman, yaşamını yitirdi. Olaydan sonra Yaman'la aynı evde olan E.C.A. (14), Volkan C. (19) ve Mehmet K. (24) gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. 

Şüphelilerden Volkan C. ifadesinde “Ben E.N. ve Mehmet'i tanıyorum. Rabia'yla yeni tanışmıştım. Birlikte eve gittik, alkol almaya başladık. Bir süre sonra Rabia alkolün etkisiyle lavaboya gideceğini söyledi. Ayağa kalktı ve cama doğru koştu ben tuttum. Sonra o sırada yandaki odada oturan E. ile Mehmet'e seslenip 'Bu kız atlayacak' dedim. E. geldi. Kız kıza konuşalım dedi. İçeride konuşuyorlardı. Sonra Rabia kalktı cama koştu ve atladı" dedi.

'RABİA ATLADI' DİYE BAĞIRDI

Mehmet K.'nin ise ifadesinde "Ben ve E. odada otururken Volkan bu kız atlayacak diye seslendi. Biz yanlarına gittik. E. ile Rabia kız kıza konuşuyorlardı. Biraz sonra E. 'Rabia atladı' diye bağırdı. Ben başka bir şey görmedim, bilmiyorum" dedi. 

Olayla ilgili gözaltındaki 3 şüphelinin işlemleri devam ediyor.
 

Anahtar Kelimeler:
CinayetEsenyurtAtladı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.