Reina'ya baskın; Beşiktaş'ta gece kulübü ağır silahlarla basıldı

İstanbul Sosyetesi'nin ünlü eğlence mekanı Reina, silahlı teröristler tarafından basıldı. El bombalarının kullanıldığı baskında teröristlerin Noel Baba kıyafeti giydiği iddia ediliyor. Yılbaşı Eğlencesi'nin tam ortasında patlayan silahların ardından Reina polis tarafından çevrildi.

01 Ocak 2017 Pazar 01:27
Reina'ya baskın; Beşiktaş'ta gece kulübü ağır silahlarla basıldı






Reina'ya baskın; Beşiktaş'ta gece kulübü ağır silahlarla basıldı

İstanbul sosyetesinin gözde eğlence mekanı Reina'ya ağır silahlarla saldırı. Uzun namlulu silahlarla gece kulübünü basan saldırganların el bombası attığı haber veriliyor. Saldırganların üç kişi olduğu ve halen Reina'nın içinde bulunduğu öğrenildi.



Reina'yı basan teröristlerin sayısının 3 kişi olduğu açıklandı. Halen Reina'da çok sayıda kişiyi rehin alan saldırganların talepleri bilinmiyor. Baskın sırasında denize atlayarak kurtulanlar ambulanslarla hastaneye götürüldü.



Olay yerine gelen ambulanslar, dışarıdan yaralı olarak çıkarılanları hastanelere götürdü. Reina çevresine çıkan tüm yollar ulaşıma kapatıldı. Bu arada saldırının hemen ardından polis ekipleri ünlü eğlence kulübünün etrafını kuşatarak önlem almaya başladı. Görgü tanıklarının ifadelerini değerlendiren terörle şube müdürlüğü ekipleri mekanda çok sayıda sivilin rehin olarak tutulduğuna dikkat çekerek operasyon konusunda özel ekiplerin gelmesini bekliyor.

SON DAKİKA
Beşiktaş'taki ünlü gece kulübü Reina'daki silahlı saldırıda yaralananlar hastanelere kaldırıldı. Olay yerinde amatör bir kamera ile çekilen görüntülerde ise genç bir kadının öldüğü iddia ediliyor.
Yılbaşı eğlencesi yaşandığı sırada uzun namlulu bir silahla gece kulübüne gelen Noel Baba kıyafetli saldırganların ateş açması sonucu çok sayıda vatandaşın yaralandığı belirlendi. İlk gelen bilgilere göre  yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar tarafından çevre hastanelere kaldırılıyor. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 4 yaralı kaldırıldı.





AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR

İSTİHBARAT UYARMIŞ

Yeni yıl eğlencesini kana bulamak isteyen terörist saldırı konusunda istihbaratın 10 gün kadar önce uyardığı ortaya çıktı. Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan saldırıdan hemen sonra yaptığı açıklamada "Bunun saldırının bir hafta on gün önce istihbaratı geldi. Deniz dahil güvenlik önlemleri almıştık, sonra ne oldu göz göre göre saldırı geldi" dedi.


Saldırı sırasında ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor. Saldırganların iki kişi olduğunu iddia eden görgün tanıkları sosyal medyada "Noel baba kıyafeti ile geldiler" bilgisini verdi. Bir teröristin kendini odaya kilitlediği açıklandı.



Reina önünde çok sayıda ambulansın beklediğini söyleyen magazin muhabirleri ise içeride yaralananlar olduğunu, 2 yaralanın da hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Saldırıyı düzenleyen Noel Baba kostümlü saldırgan polis tarafından öldürüldü. Bu arada elinde silahla Noel Baba kılığında eylem düzenleyen bir terörist görüntülerinin yıllar önce Samanyolu TV'de yayınlanan capsleri Sosyal Medya'da gecenin konusu oldu.


EĞLENCENİN TAM ORTASINDA GELDİLER

Beşiktaş'ta ünlü bir gece kulübünde silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırganın olayın ardından gece kulübünün içerisinde saklandığı iddia edildi.



Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş'ta ünlü bir gece kulübünde yılbaşı eğlencesinin yaşandığı sırada silahlı saldırı gerçekleşti. Uzun namlulu silahla gece kulübüne gelen bir saldırgan ateş açmaya başladı. Olayda yaralananların olduğu öğrenilirken, silahlı saldırganın da olayın ardından gece kulübünün tuvaletine saklandığı iddia edildi. Gece kulübüne sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye taşırken, polis de bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Gece kulübünde gerginlik sürüyor.
Son Güncelleme: 01.01.2017 02:17
Anahtar Kelimeler:
Reinaya Baskın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.