Sahte para çetesine şok baskın; Çok sayıda gözaltı var

Sultangazi'de sabaha karşı şüpheli çok sayıda evde arama yapıldı. Özel Harekat polislerinin destek verdiği operasyonda gözaltına alınanlar var.

21 Aralık 2018 Cuma 09:06
Sahte para çetesine şok baskın; Çok sayıda gözaltı var






Sahte para çetesine şok baskın; Çok sayıda gözaltı var


İstanbul polisi, piyasaya sahte para basarak süren bir çeteye yönelik operasyon düzenledi. Sultangazi'deki operasyonda çok sayıda gözaltı var..


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabahın saatlerinde sahte para bastıkları tespit edilen bir suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı operasyona Özel Harekat ekipleri de destek verdi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte para basıp çoğalttıkları tespit edilen bir suç örgütüne yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Önceden belirlenen birçok adrese eş zamanlı baskın yapan mali polislere, Özel Harekat ekipleri de destek verdi.


Çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı baskınlarda, ekipler adreslerde uzun süre arama yaptı. Baskın yapılan adreslerden biri de Sultangazi ilçesi Yunusemre Mahallesi'nde bulunan bir ev oldu. Edinilen bilgilere göre operasyon yapılan evlerde aramalar uzun süre devam etti.

Anahtar Kelimeler:
Sahte Para
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.