Sarıyer'de kent vandayyarı bankları yaktı

Sarıyer Eyüp Odabaşı Sporcular Parkı içinde yer alan banklar, şehir vandallarının saldırısına uğradı. Denize atılan bankları görenler şaşkına döndü.

27 Ekim 2022 Perşembe 12:26
Sarıyer'de kent vandayyarı bankları yaktı






Sarıyer'de kent vandayyarı bankları yaktı


Sarıyer Yenimahalle’de bulunan Eyüp Odabaşı Sporcular Parkı’nda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından önce yakılan banklar ardından da denize atıldı.

Geçtiğimiz yıllarda Sarıyer Belediyesi tarafından yenilenen Eyüp Odabaşı Sporcular Parkı’ndaki banklar bazı kişiler tarafından önce yakıldı ardından da denize atıldı. Parka yaşanan olay Belediye Park ve Bahçeler ekiplerinin sabah saatlerinde temizlik için Eyüp Odabaşı Sporcular Parkı’na gitmesiyle ortaya çıktı. Denize atılan bankları çıkaran belediye ekipleri ardından da hasar için tespitlerde bulundu. 

Anahtar Kelimeler:
Sarıyer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.