Şarj makinasının içinden kumar slotları çıktı

Kumar tutkunlarının yasakları aşma yolunda geliştirdiği yöntemler görenleri hayrete düşürüyor. Herkesin gözü önünde masum bir telefon şarj aleti gibi duran cihazın kumar makinası olduğu ortaya çıktı.

20 Kasım 2021 Cumartesi 10:25
Şarj makinasının içinden kumar slotları çıktı






Şarj makinasının içinden kumar slotları çıktı


Kumara karşı verilen mücadelede güvenlik güçleri ilk kez çok farklı bir yöntemle karşılaştı
Manisa'da kırsal Karaoğlanlı Mahallesi'ndeki bir kafeye baskın yapan jandarma ekipleri 4 adet Dijital Slot oyununun oynandığı kumar makinesini 2 farklı noktada ele geçirdi.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı kırsal Karaoğlanlı Mahallesi'nde A.A. (39) tarafından işletilen bir kafede kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 4 adet Dijital Slot oyununun oynandığı kumar makinesi 2 farklı noktada ele geçirildi.

Kumar makinelerinin telefon şarj cihazı şeklinde tasarlanması ise dikkat çekti.

Olay, Cumhuriyet Savcısına bildirilerek adli tahkikata başlanırken, şüpheli A.A ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 
 

Son Güncelleme: 20.11.2021 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.