Şarkıcı Seçil Çiftçi cinayeti sosyal medyada itiraf etmiş

Sevgilisini başına vurarak öldüren şarkıcı ve model Seçil Çiftçi, babasının da yardımıyla cesedi ormanlık alana götürerek gömdüğü ortaya çıktı.

16 Ocak 2023 Pazartesi 11:12
Şarkıcı Seçil Çiftçi cinayeti sosyal medyada itiraf etmiş






Şarkıcı Seçil Çiftçi cinayeti sosyal medyada itiraf etmiş

Bir süredir kayıp olan Semih Sevgi'nin, model ve şarkıcı Seçil Çiftçi tarafından başına sert bir cisim vurularak öldürülmüş. Cinayeti sosyal medya hesabından itiraf eden Seçil Çiftçi ile babası tutuklandı.

Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, defalarca barışmak için kapısına gelen eski erkek arkadaşını öldürdü. Eski sevgilisinin cesedinden kurtulmak için babasından da yardım isteyen Çiftçi cansız bedeni ormanlık alana götürüp gömdü.

Şarkıcı ve model Seçil Çifçi, iddiaya göre eski sevgilisi Semih Sevgi’yi öldürdü.

Birçok kez Çiftçi'nin evine gelen Sevgi, barışmak istedi. Seçil ise reddetti.

Kanal D Haber'in haberine göre eski sevgili son defa eve geldiğinde bu sefer Seçil, onu içeri aldı. İkili konuşmaya başladı ama konuşma uzun sürmedi. Tartışmaya dönen konuşmada Seçil, sert bir cisimle eski sevgilisine defalarca vurdu.

Sevgi olay yerinde hayatını kaybederken kadın babasından yardım istedi. Baba ile kızı elleri ve ayakları bağlanmış cesedi ormanlık alana götürdü.

Cesedi mantar toplayan bir aile bularak jandarmaya haber verdi.

Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'yi yaptığı sosyal medya paylaşımları ele verdi. Suçunu itiraf eden Çiftçi babasıyla beraber yakalandı.

CESEDİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

İstanbul Sancaktepe'de ormanlık alanda bulunan cansız bedenin, şarkıcı ve model Seçil Çiftçi'nin eski sevgilisi Semih Sevgi'ye ait olduğu belirlenmişti.


Çiftçi, ifadesinde barışma teklifi için Sevgi'nin eve geldiğini, çıkan tartışmada onu öldürüp babasından yardım istediği ve beraber ormana gömdüklerini söyledi.

CESEDİN KİMLİĞİ PARMAK İZİNDEN TESPİT EDİLDİ

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Sancaktepe'de ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlanmış kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulunduğu ihbarını aldı.

andarma olay yeri inceleme ekipleri; mantar toplamaya çıkan bir ailenin fark ettiği erkek cesedinin parmak izinden kimliğinin Semih Sevgi olduğunu belirledi.

Yapılan ilk incelemenin ardından, ailesiyle irtibat kuruldu ve maktulün Tokat'ta ikamet ettiği, ancak kendisinden haber alınmadığı için ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulduğu tespit edildi. 

ÇELİŞKİLİ İFADELERDEN ŞÜPHELENDİLER

Semih Sevgi'nin İstanbul'da görüştüğü kişilerin ifadeleri, kullandığı sosyal medya hesapları ve PTS (Plaka Tanıma Sistemi) üzerinden öldürülmeden önceki iletişim ve hareket trafiği belirlendi. 

Olayda şüphesi olduğu değerlendirilenlere yönelik olarak 4 ayrı adreste eş zamanlı arama yapan Jandarma ekipleri; Semih Sevgi'nin eski kız arkadaşı şarkıcı Seçil Çiftçi'nin çelişkili ifadelerinden şüphelendi. 

Seçil Çiftçi'nin sosyal medya hesaplarından maktulü tehdit ettiği üzerine bulgular elde eden ve kaldığı evde uyuşturucu bulan ekipler Seçil Çiftçi'yi gözaltına aldı.

'BABAMDAN YARDIM İSTEDİM'

Seçil Çiftçi'nin ifadesinde eski erkek arkadaşı Semih Sevgi ile ayrıldıklarını, ancak kendisini rahatsız etmeye devam ettiğinden aralarında çıkan kavgada öldürdüğünü, sonra cesedi babası ile birlikte Sancaktepe'de ormanlık alana bıraktıklarını itiraf etti. 

Tartışmanın büyümesi üzerine sert bir cisimle defalarca vurduğunu söyleyen Çiftçi'nin ifadesinde, "Hayatını kaybedince babamdan yardım istedim. Elleri ve ayakları bağlanmış cesedi ormanlık alana götürerek gömdük" dediği öğrenildi.

Seçil Çiftçi ve babası çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 16.01.2023 16:20
Anahtar Kelimeler:
Cinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.