Şebinkarahisar'da çatışma çıktı, 1 PKK'lı terörist öldürüldü

Terör örgütü PKK'nın Karadeniz bölgesindeki hareketliliği devam ediyor. Güvenlik güçlerinin Şebinkarahisar'daki operasyonu sırasında 1 PKK'lı terörist öldürüldü.

07 Haziran 2016 Salı 17:41
Şebinkarahisar'da çatışma çıktı, 1 PKK'lı terörist öldürüldü






Şebinkarahisar'da çatışma çıktı, 1 PKK'lı terörist öldürüldü

Giresun’un Şebinkarahisar İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 1 terörist ölü olarak ele geçti.
Son Dakika Şebinkarahisar
Şebinkarahisar'ın Altınçevre Köyü kırsal kesiminde dün gece geç saatlerde jandarma ekipleri ile teröristler arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1 terörist ölü ele geçirken, ormanlık alana kaçan diğer teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.
Giresun Valisi Hasan Karahan da olayı doğruladı ve Tunceli üzerinden Şebinkarahisar bölgesine gelen terörist gruba yönelik operasyonun sürdüğünü açıkladı.

VALİ KARAHAN’DAN AÇIKLAMA

Giresun Valisi Hasan Karahan, Şebinkarahisar ilçesi kırsalında 1 teröristin etkisiz hale getirilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy ve İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ile birlikte bu sabah Şebinkarahisar ilçesine giden Vali Hasan Karahan, Altınçevre köyündeki operasyonla ilgili konuştu. Karahan, “Bölgemize girme gayretinde olan bir grup tespit edilmişti. Bunların hareketleri güvenlik güçlerimiz tarafından takip ediliyordu. Gece temas sağlandı. 1 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonlar sürüyor. Bütün imkanlarımızı seferber ettik. Diğerlerini de etkisiz hale getirmek için çabalarımız devam ediyor” dedi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.