• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GÜVENLİK
  3. Şebnem Köker'in ölümü | Sevgilisi tutuksuz yargılanacak
GÜVENLİK
Yayınlanma: 15 Haziran 2021 - 08:49

Şebnem Köker'in ölümü | Sevgilisi tutuksuz yargılanacak

Kadıköy'de gemi kaptanı olan erkek arkadaşı Timuçin Bayhan ile kaldığı pansiyonun penceresinden düşerek can veren İzmirli hemşire Şebnem Köker'in ölümü yargıya taşındı.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Şebnem Köker'in ölümü | Sevgilisi tutuksuz yargılanacak

Şebnem Köker'in ölümü | Sevgilisi tutuksuz yargılanacak


İstanbul'da gemi kaptanı olan sevgilisi Timuçin Bayhan’la kaldığı pansiyonun penceresinden düşerek hayatını kaybeden İzmirli hemşire Şebnem Köker’in (29) davasında yeni gelişmeler yaşandı. Daha önce şüpheli olarak görülmeyen Bayhan’ın gözaltına alındığı ve tutuksuz olarak yargılanacağı öğrenildi


29 yaşındaki hemşirenin İzmir'de yaşayan babası emekli Abdullah Köker, kızının pansiyonda kaldığı erkek arkadaşı Timuçin Bayhan'ın tutarsız ifadeler verdiğini, kendisinin evli olduğunu kızı öğrendiği için Şebnem Köker'i öldürdüğünü söylemişti.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Genç hemşirenin ölümünden sonra şüpheli sıfatıyla bile ifadesi alınmayan ve sadece tanık olarak ifadesi alınan Bayhan, olaydan bir hafta sonra sürpriz bir şekilde Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Tutuklanma talebi ile savcılıkta ifadesi alınan Bayhan, yurt dışı yasağı şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kızının ölümünden sorumlu tuttuğu kişinin gözaltına alınması sonrası acısı bir nebze olsun azalan baba Köker, Timuçin Bayhan'ın tekrar serbest kaldığını duyunca gözyaşlarını tutamadı.

Baba Köker, bu işin peşini bırakmayacağını ve ömrünün son nefesine kadar bu davanın peşinde olacağını dile getirdi. Yakın zaman benzer bir olayla hayatını kaybeden Ukraynalı model Anzelika Sraufant'ın davasını örnek gösteren baba Köker, 'O kadın, sevgilisi olan Burak Ercan ile yaşadığı rezidanstan esrarengiz bir şekilde düşüyüor. Adam düştü diye ifade veriyor. Mahkemeye çıkıyor tutuklanıyor. Burda da aynı şekilde. Sadece Timuçin bayhan ve kızım var, üçüncü kişi yok. Kaldı ki verdiği ifadeler çelişkili. Bu adamın önce tanık olarak ifadesi alınıyor, ardından da biz sesimizi yükseltince tekrar gözaltına alınıyor. Ama yine serbest kalıyor, ikisi de aynı tip olay, hatta benim kızımın ölümü daha çok daha çetrefilli' şeklinde konuştu.

AVUKATLAR ŞEBNEM İÇİN BİR ARAYA GELDİ

İfade veren Timuçun Bayhan, genç kadınla kavga ettiğini, o sırada koluna bastırdığını ve tırnağının kırıldığı anlattı. Odada yaşanan kavganın saat detayını yanlış veren Bayhan, polislerin çelişkiyi fark etmesi üzerine, 'Saat detayını atlamışım. Şebnem'le uğraşmaktan saati unuttum' diye konuştu. Öte yandan, Şebnem Köker'in çocukluk arkadaşı avukat Nevran Sığın'ın koordinesinde 100'den fazla avukatın davaya müdahil olmak istediği ve aralarında Şule Çet ile Aleyna Çakır'ın davalarına bakan Avukat Umur Yıldırım'ında olduğu belirtildi. Yeni Asır'a konuşan Sığın, 'Bayhan'ın şüpheli olarak ifadesinin alınmaması ilginç. Bir odada iki kişi var, biri düşüyor, diğerinin sadece tanık olarak bilgisine başvuruluyor. Asıl önemli detay ise, otopside Şebnem'in tırnaklarında DNA'sı çıkması ihtimaline karşı 'Gündüz tartıştık, Şebnem kolumu sıktı o sırada tırnağı kırıldı' gibi bir ifade vermiş. Çok profosyonelce yönlendirilmiş' diye konuştu.


 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Son Haberler
Nazarıyla ünlü 3 burç: Bakışlarıyla yakıyorlar!
Nazarıyla ünlü 3 burç: Bakışlarıyla yakıyorlar!
Fenerbahçe’den savunmaya gençlik aşısı: Yeni sol bek belli oldu! Archie Brown ile anlaşma tamam, İstanbul’a geliyor
Fenerbahçe’den savunmaya gençlik aşısı: Yeni sol bek belli oldu!...
Devletten büyük destek: Kira öder gibi ev! Dar gelirliye devlet desteğiyle 6.470 TL taksitle ev fırsatı
Devletten büyük destek: Kira öder gibi ev! Dar gelirliye devlet desteğiyle...
Galatasaray’dan dev kaleci bombası: Kaleye yıldız iniyor! 25 milyon euroluk dev transferde mutlu son
Galatasaray’dan dev kaleci bombası: Kaleye yıldız iniyor! 25 milyon...
Dikkat testine meydan oku: Gizli hata seni bekliyor! 5 saniyede fark edenler dahiler kulübünde
Dikkat testine meydan oku: Gizli hata seni bekliyor! 5 saniyede fark edenler...
Didim Belediye Başkanı'na saldırı | 4 kişinin saldırısına uğradı
Didim Belediye Başkanı'na saldırı | 4 kişinin saldırısına uğradı

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.