Şehit polisin Karabük'teki baba ocağına ateş düştü

MARDİN'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis memuru 37 yaşındaki Ercan Hırçın'ın Karabük'teki babasının evine ateş düştü. Emniyet görevlileri, akşam saatlerinde şehidin...

08 Eylül 2015 Salı 23:19
Şehit polisin Karabük'teki baba ocağına ateş düştü






MARDİN'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis memuru 37 yaşındaki Ercan Hırçın'ın Karabük'teki babasının evine ateş düştü.
Emniyet görevlileri, akşam saatlerinde şehidin anne ve babasının Şirinevler Mahallesi Peyami Sefa Caddesi'ndeki evine gitti. Şehidin babası Bilgin ve annesi Reyhan Hırçın'ın pazarda oduğunu öğrenen görevliler bir süre bekledi. Anne ve babanın pazardan dönmesinden sonra İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ile Vali yardımcısı Abdullah Acar geldi ve kapıyı açan Hırçın çiftine acı haberi verdi. Şehidin annesi ve babası gözyaşlarına boğuldu. Fenalaşan Reyhan Hırçın, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Oğlunun şehit haberiyle yıkılan Bilgin Hırçın, Türk bayrakları asılan evde MHP Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın, Belediye Başkanı MHP'li Rafet Vergili, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar'ın da aralarında bulunduğu ziyaretçiler ve yakınlarının taziyelerini kabul etti.
Evli ve 2 kız çocuğu babası Ercan Hırçın'ın 4 yıldır Mardin'de görev yaptığı öğrenildi. Şehidin cenazesinin yarın Karabük'te toprağa verileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.