Sendika binasında kumar oynayanlara suç üstü

İşçilerin ve çalışanların haklarını savunmak için kurulan sendikanın Bornova şubesinde kumar oynandığı ortaya çıktı. 

25 Aralık 2018 Salı 09:07
Sendika binasında kumar oynayanlara suç üstü






Sendika binasında kumar oynayanlara suç üstü

İzmir'de İşçilerin ve çalışanların haklarını savunmak için kurulan sendikanın Bornova şubesinde kumar oynandığı ortaya çıktı. 

İzmir’in Bornova ilçesinde sendika binasında kumar oynatıldığını tespit eden jandarma ekipleri, adrese operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 93 zanlıya idari para cezası kesildi..


İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Naldöken semtinde bulunan bir sendika binasında kumar oynatıldığı istihbaratı üzerine belirlenen adrese operasyon gerçekleştirdi. Sendika binasında yapılan aramalarda bir adet fan makinesi, bir adet projeksiyon cihazı, 1 adet ses yayın cihazı, 13 bin adet tombala pulu ve 167 adet tombala kartı ele geçirildi.


SENDİKA BAŞKANINA İŞLEM YAPILDI

Edinilen bilgilere göre düzenlenen operasyonda tombala oynayan 93 kişiye de 'kabahatler kanunu' kapsamında idari para cezası kesildi. Sendika başkanı A.K.S. hakkında ise kumar oynatılmasına yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapıldı. Aynı binaya daha önce operasyon düzenlendiği de belirtildi.
 

Anahtar Kelimeler:
Sendikada Kumar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.