Seri Katil Atalay Filiz'in yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul ve Ankara’da 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili polis tarafından her yerde aranan Atalay Filiz'in 31 Mayıs 2016 tarihinde İzmir’de kaldığı öğrenci evinden çıkarken görüntüleri ortaya çıktı.

03 Haziran 2016 Cuma 18:04
Seri Katil Atalay Filiz'in yeni görüntüleri ortaya çıktı






Seri Katil Atalay Filiz'in yeni görüntüleri ortaya çıktı


İstanbul ve Ankara’da 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili polis tarafından her yerde aranan Atalay Filiz'in 31 Mayıs 2016 tarihinde İzmir’de kaldığı öğrenci evinden çıkarken görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde oldukça rahat gözüken Filiz'in yanındaki bavullarla uzaklaştığı görüldü. Öte yandan polis tarafından İzmir bölgesinde yoğunlaştırılan operasyonlarda yetkililer son 3 gün içinde evini günlük kiraya veren kişilerin kime kiraladıklarını tekrar sorgulamalarını, şüpheli bir durumda polise ihbarda bulunmalarını istedi.

BAVULLARIYLA YİNE GÖRÜNTÜLENDİ

İzmir’de bir öğrenci evinde 2 gün boyunca kaldığı tespit edilen Filiz'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Filiz'in yanındaki bavullarla sakin bir şekilde yürüdüğü görülüyor. Görüntülerde bir süre elindeki iki çek çek bavul ve bir askılı çanta ile karşıdan karşıya geçmek için beklediği görülen şüpheli daha sonra yürüyerek uzaklaşıyor.

POLİS EVİNİ GÜNLÜK KİRAYA VERENLERİ UYARDI

Öte yandan olayla ilgili yürütülen soruşturmada İzmir bölgesinde olduğu tespit edilen şüpheliyi yakalamak için operasyonlar sürüyor. Polis yetkilileri şüphelinin muhtemelen günlük kiralık bir evde kaldığını, bu tür ev kiralayan kişilerin son 2-3 gün içinde evlerini kime kiraya verdiklerini tekrar sorgulamalarını istedi. Şüpheli bir durumda polise ihbarda bulunulması istendi.
 

 
Son Güncelleme: 03.06.2016 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.