Serinlemek için gölete giren genç boğuldu

GAZİANTEP’te, serinlemek için gölete giren 14 yaşındaki Ömer Er, boğularak yaşamını yitirdi. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Şehitkamil İlçesi’ne bağlı Serintepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Ömer Er,...

21 Mayıs 2015 Perşembe 14:06
Serinlemek için gölete giren genç boğuldu






GAZİANTEP’te, serinlemek için gölete giren 14 yaşındaki Ömer Er, boğularak yaşamını yitirdi.
Olay, dün akşam saatlerinde merkez Şehitkamil İlçesi’ne bağlı Serintepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Ömer Er, arkadaşlarıyla birlikte mahallenin yakınındaki Alıcı Göleti’ne gitti. Bir süre gölet etrafında arkadaşlarıyla oynayan Er, sıcaktan bunalınca serinlemek için gölete girdi. Ancak, bir süre sonra göletteki çamura saplanan Er’in sudan çıkamadığını gören arkadaşları, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gölete gelerek arama çalışması başlatan ekipler, kısa süre sonra Er’in cesedine ulaştı. Sudan çıkarılan gencin cesedi, Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsisinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.