Servis minibüsü devrildi: 1 ölü, 6 yaralı

BURSA'nın İnegöl le Yenişehir İlçesi arasındaki karayolunda servis minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.  Yenişehir’den İnegöl'de bulunan Organize Sanayi...

08 Eylül 2015 Salı 13:44
Servis minibüsü devrildi: 1 ölü, 6 yaralı






BURSA'nın İnegöl le Yenişehir İlçesi arasındaki karayolunda servis minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. 
Yenişehir’den İnegöl'de bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaya işçi taşıyan Ahmet Şavaş yönetimindeki 16 PJ 716 plakalı servis minibüsü yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kaza sonucunda Faruk Avşar, Ramazan Seçkin (28), Ahmet Atabay (31), Samet Ülgen (18), Cihan Sargın (19), Ramazan Ayçiçek (19) ve Ahmet Eriş (39) yaralandı. Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilen yararılar tedavi altına alndı. Durumu ağır olan 47 yaşındaki Faruk Avşar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza ardından minibüs çekici ile otoparka götürülürken, kaza ile soruşturmaya başlandı.  





FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.