Sevgililere otomobil içinde korkunç infaz

Akhisar'da sevgili olan Hüseyin K. ile Semra E'nin bir araç içerisinde tabanca ile vurulması olayına savcılık el koydu. Semra E. kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı verirken, Hüseyin K.'nın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

23 Şubat 2019 Cumartesi 17:08
Sevgililere otomobil içinde korkunç infaz






Sevgililere otomobil içinde korkunç infaz

Akhisar'da bir araç içerisinde silahla öldürülmüş olarak bulunan Hüseyin K. ile ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Semra E.'nin bir cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı ettikleri araştırılıyor..

Akhisar Topçular mahallesinde bir araç içerisinde tabancayla öldürülmüş olarak bulunan iki kişinin sevgili olduğu öne sürüldü. 

Hüseyin K.'nın hayatını kaybettiği belirlenirken, Semra E. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis soruşturma başlatırken, olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor...


Manisa'nın Akhisar ilçesinde, biri kadın 2 kişi otomobil içinde silahla vurulmuş halde bulundu. Erkek şahsın hayatını kaybettiği belirlenirken, Semra E. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Akhisar'a bağlı Topluca Mahallesi'nde bir vatandaş yol üzerinde duran şüpheli bir araçta 2 kişinin kanlar içerisinde olduğunu görmesi üzerine güvenlik güçlerine haber verdi. Jandarma ekipleri, otomobilde bulunan Hüseyin K. ile Semra E.'nin silahla vurulmuş olduğunu belirledi.

Hüseyin K. olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olduğu öğrenilen Semra E. ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırıldı.

Hüseyin K. ile Semra E.'nin sevgili oldukları ve Hüseyin K.'nın ruhsatsız tabancasıyla ilk olarak Semra E.'yi ardından kendisini vurarak intihar ettiği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


 

Anahtar Kelimeler:
Akhisar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.