Seydikemer’e şehit ateşi düştü

Ergün TOS/SEYDİKEMER (Muğla), ()– HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nin Dağlıca kesiminde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 16 askerden biri olan Uzman Çavuş Adnan Ergen’in Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde...

07 Eylül 2015 Pazartesi 21:44
Seydikemer’e şehit ateşi düştü






Ergün TOS/SEYDİKEMER (Muğla), ()– HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nin Dağlıca kesiminde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 16 askerden biri olan Uzman Çavuş Adnan Ergen’in Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde oturan ailesine acı haber ulaştı.
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne bağlı Dağlıca bölgesinde dün PKK'lı bir grup terörist tarafından yol kenarına yerleştirilen el yapımı patlayıcıların patlatılması sonucu şehit olan 16 askerden, Uzman Çavuş Adnan Ergen’in Seydikemer’e bağlı Yenimahalle’de oturan ailesine şahadet haberi verildi. Mehmet ve Hacer Ergen çiftiyle yakınları haber üzerine sinir krizi geçirdi. Evde fenalaşan ve kalp hastası olduğu belirtilen baba Mehmet Ergen, eve gelen ambulansa alındı.
Yakınlarının yanı sıra mahallede oturanlar da şehidin baba ocağına geldi. Fethiye’den de bir grup, konvoy eşliğinde şehidin evine ulaştı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.