SİLAHLA YARALAMA ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da Mustafa Uzunkaya'yı (27) tabancayla vurup yaralayan Oğuzhan Topsakal (20) 9 gün sonra yakalandı. Topsakal, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Olay, İlkadım İlçesi Saitbey Mahallesi Köroğlu Sokak...

17 Aralık 2014 Çarşamba 17:12
SİLAHLA YARALAMA ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI






Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da Mustafa Uzunkaya'yı (27) tabancayla vurup yaralayan Oğuzhan Topsakal (20) 9 gün sonra yakalandı. Topsakal, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Olay, İlkadım İlçesi Saitbey Mahallesi Köroğlu Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Mustafa Uzunkaya, otomobiliyle evinin önüne gelerek park etti. Bu sırada otomobilin yanına gelen ve daha önceden tanıştığı Oğuzhan Topsakal, konuşmak istediğini söyledi. Uzunkaya'nın "Seninle konuşacak bir şeyimiz yok" diyerek gitmesini istediği Topsakal, üzerindeki ruhsatsız tabancayı çıkarıp ateş etti. Uzunkaya sol elinden ve sağ bacağından yaralandı, şüpheli kaçtı. Uzunkaya, yaralı halde otomobiliyle Gazi Devlet Hastanesi'ne giderek tedavisini yaptırdı.
Şikayet üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan polis, aranan şüpheliyi dün yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen Topsakal, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KoÇaVaLı... 2020-07-02 12:47:02

Su testisi su yolunda kırıldı...