Şırnak'ta son durum; Askeri araca bombalı saldırı son anda önlendi

Terör örgütü yandaşları tarafından askeri araca düzenlenen bombalı saldırı girişimi son anda önlendi. Şüpheli araca ateş açan güvenlik güçleri bombalı aracı havaya uçurdu.

10 Haziran 2016 Cuma 20:32
Şırnak'ta son durum; Askeri araca bombalı saldırı son anda önlendi






Şırnak'ta son durum; Askeri araca bombalı saldırı son anda önlendi

Şırnak merkeze bağlı Dağkonak Köyü yakınlarında bulunan askeri gözetleme kulesine PKK'lılar tarafında bomba yüklü araçla saldırı girişiminde bulunuldu.

Askerlerin şüphelenip ateş açmasıyla birlikte araç yaklaşamadan infilak etti.
Şırnak kent merkezi ile Uludere İlçesi arasındaki karayolunun 7'inci kilometresindeki Dağkonak Köyü yakınlarında bulunan asker ve korucuların nöbet tuttuğu gözetleme kulesine, bugün saat 17.30 sıralarında PKK'lılar tarafından bomba yüklü araç ile saldırı girişiminde bulunuldu. Hızla nöbet kulübesine doğru gelen araç uyarıya rağmen durmayınca askerler ateş açtı.


Gözetleme kulesine yaklaşamadan infilak eden araç parçalanırken, patlama sesi Şırnak kent merkezi ile Balveren Beldesi'nden de duyuldu. Patlama bölgesine çok sayıda asker sevk edildi.

Asker ve koruculardan yaralanan olmazken, infilak eden araçta ölen olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.