Sokakta ölüme terkedilen bebek torunu çıktı

Gaziantep'te, sokakta bulduğu ve ölüme terk edilen bebek için ambulans çağıran C.Ö., hastanede ölen talihsiz bebeğin dedesi olduğunu öğrenince şoke oldu.

15 Şubat 2016 Pazartesi 01:53
Sokakta ölüme terkedilen bebek torunu çıktı






Sokakta ölüme terkedilen bebek torunu çıktı


Gaziantep'te, 19 yaşındaki M.Ö., evde kendi başına dünyaya getirdiği kız bebeğini sokağa bıraktı. M.Ö.'nün babası C.Ö., sokakta bulduğu ve torunu olduğunu bilmediği bebek için ambulans çağırdı. Ancak bebek, götürüldüğü hastanede öldü. Bu sırada fenalaşınca hastaneye götürülen ve ölen bebeğin annesi olduğu ortaya çıkan genç kadın, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, öğle saatlerinde Sam Mahallesi'nde meydana geldi. C.Ö., evine doğru yürüdüğü sırada sokakta beze sarılı bir bebek buldu. Bebeğin sahipsiz olduğunu anlayan C.Ö., polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbarın ardından sağlık ekipleri, yeni doğmuş kız bebeği ambulansla hastaneye götürdü. Polisin, anne ve babasını belirlemeye çalıştığı bebek, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak öldü.

Bebeği bulan C.Ö., evine girdiğinde ise rahatsızlandığını gördüğünü kızını Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne götürdü. Burada doktorların müdahale ettiği genç kadının yeni doğum yaptığı ve rahatsızlığının bundan kaynaklandığı saptanınca durum polise bildirildi. Doktorların ihbarıyla hastaneye gelen polisler, birkaç saat önce hayatını kaybeden bebeğin M.Ö. tarafından dünyaya getirildiğini saptadı.

Polis, bebeği sokakta bularak hastaneye götüren kişinin de doğum yapan M.Ö.'nün babası C.Ö. olduğunu saptadı. Sokakta bulduğu bebeğin torunu olduğunu öğrenen C.Ö., şoke oldu. C.Ö., cansız bedenini teslim aldığı kız bebeği, Yeşilkent Mezarlığı'nda toprağa verdi. Polislerin tedavisinin ardından gözaltına aldığı M.Ö. ise sorgulamasının ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
Polis, tutuklanan M.Ö.'nün birlikte olduğu erkeği bulmak için de soruşturmasını sürdürüyor.
Son Güncelleme: 15.02.2016 01:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.