Son Dakika Antalya; Çok sayıda asker hastanelik oldu

Antalya'dan gelen son dakika haberine göre Sahil Güvenlik Okul Komutanlığı'nda çok sayıda asker gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu...

07 Nisan 2018 Cumartesi 22:55
Son Dakika Antalya; Çok sayıda asker hastanelik oldu






Son Dakika Antalya; Çok sayıda asker hastanelik oldu 

Antalya'da çok sayıda asker hastaneye kaldırıldı. Antalya'da Sahil Güvenlik Okul Komutanlığı'nda gıda zehirlenmesi şüphesiyle çok sayıda asker hastaneye kaldırıldı

Antalya'da Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı 30 kadar askerin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye getirildiği bildirildi. Tedavisi yapılan askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen 30 civarında er ve erbaşın bazılarına serum takıldığı, bir bölümünün ayakta tedavi edilerek taburcu edildiği ve ciddi bir sağlık problemlerinin bulunmadığı bildirildi. Dışardan yemek satın alınması yapılmayan Antalya'da hastaneye getirilen askerlerin gıda zehirlenmesi şüphesiyle birlikte mevsimsel rahatsızlık nedeniyle olabileceği belirtildi.

Son Güncelleme: 07.04.2018 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.