Son dakika Şırnak; Hendekten kalleş saldırı, 1 şehit var

Şırnak şehir merkezinde devam eden operasyonlar sırasında PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu.

28 Nisan 2016 Perşembe 21:58
Son dakika Şırnak; Hendekten kalleş saldırı, 1 şehit var






Son dakika Şırnak; Hendekten kalleş saldırı, 1 şehit var

Şırnak şehir merkezinde kurulan hendekten güvenlik güçlerine açılan ateş sırasında 1 asker şehit düştü.

Şırnak şehir merkezinde devam eden operasyonlar sırasında PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu.

Şırnak kent merkezinde hendek kazan, barikat kuran, el yapımı patlayıcı döşeyen PKK'lıların etkisiz hale getirilmeleri için 14 Mart'ta başlatılan 'Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifçi Operasyonu' aralıksız devam ediyor. Operasyonların yoğun yaşandığı Cumhuriyet Mahallesi'nde bugün PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada yaralanan bir asker zırhlı ambulansla Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdehalelere rağmen yaralı asker kurtarılamayarak, şehit oldu.
Şırnak kent merkezinde PKK'lılara yönelik operasyonlar devam ediyor.

ŞEHİT ATEŞİ SULTANBEYLİ'YE DÜŞTÜ

ŞIRNAK'ta, Gazipaşa Mahallesi'nde teröristler tarafından açılan ateş sonucu başından vurularak şehit olan Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik'in İstanbul Sultanbeyli'deki baba evine ateş düştü.

TAZİYE ÇADIRI KURULDU

Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Kur'an Kursu Caddesi, Hünkar Sokak'taki evin yanında büyük bir taziye çadırı kuruldu. Çadırda ziyaretçilere yemek ikram edildi. Baba Güngör Çelik taziyeleri kabul etti.

SOKAK BAYRAKLARLA DONATILDI

Şehidin baba evinin bulunduğu tüm sokaklar ziyaretçilerin araçları ile trafiğe kapanmış durumda. Polis ve jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemi alınan sokak Türk Bayraklarıyla donatıldı.

GEÇİCİ GÖREVLE ŞIRNAK'A GİTMİŞTİ

Asıl görev yeri Muş olan Şehit Üsteğmen Rahim Çelik'in geçici görevle Şırnak'a gittiği belirtildi.

İKİZ ÇOCUKLARI VARDI

Şehidin 5 aylık İrfan ve Eymen adlı ikiz çocukları olduğu öğrenildi. Şehit Rahim Çelik'in cenazesi bu gece annesi ve eşinin gözetiminde İstanbul'a getirilecek.

ŞEHİT BABASI: VATAN SAĞOLSUN

Konuşmakta güçlük çeken şehit babası Güngör Çelik, "Vatan sağolsun. Allah bize sabır versin. İki tane ikiz torunumuz vardı. Muş'tan geçici görevle önce Cizre, sonra Şırnak'a geçti. Ne zaman döneceği belli değildi" dedi.
Son Güncelleme: 28.04.2016 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.