Sonay Kurucu TikTok olayı | Dolandırmaya kalktığı adamla kaçtı

Esra Erol, son yılların en ilginç boşanma ve evden kaçma davasını ekrana getirdi. Sonay Kurucu adlı genç iki çocuk annesi genç kadın, dolandırmaya çalıştığı erkekle kaçtı.

30 Eylül 2021 Perşembe 16:32
Sonay Kurucu TikTok olayı | Dolandırmaya kalktığı adamla kaçtı






Sonay Kurucu TikTok olayı | Dolandırmaya kalktığı adamla kaçtı


Yakın dönemde TikTok fenomeni Sonay Kurucu, dolandırmaya çalıştığı adamla kaçtı. Farklı hediyeler alarak erkeklerle online sohbet ettiği iddia edilen Sonay Kurucu'nun eşi Ersin Kurucu, yaşadıklarını ATV'de Esra Erol'un programında anlattı. 

YENİ HABER CANLI YAYIN YAPMAMI KOCAM İSTİYORDU YENİ HABER


Sonay Kurucu'nun annesi ise canlı yayına katılarak, kızının evinde iki çocuğunun başında olduğunu iddia ederek "Kızım çocuklarının yanında, kocasından çok şiddet gördü, bu işlere çocuğumu sürükleyen Ersin Kurucu oldu" dedi.

Ailenin komşusu olan adını vermeyen bir kadın izleyici ise, asıl şiddet gören Ersin Kurucu olduğunu belirterek "Daha önce de başka birine kaçmak istediği zaman şiddete uğradı" dedi.

İddiaların odağında yer alan Sonay Kurucu canlı yayına katılarak eşinin tüm iddiaların reddetti. Kendisini canlı yayınlara eşinin açtırdığını söyledi. Kendisinin de sosyal medyada canlı yayınlar yaptığını söyleyen genç kadın "Evin geçimini bu canlı yayınlardan sağlıyordum, Adbulhekim'le buluşmaya giderken Hakim'den burma bilezik alıp geleceksin diyerek götürdü" dedi. 
Birlikte kaçtığı adamın evliliği sürdüğü sırada kendisine para gönderdiğini söyleyen genç kadın, kocasının satın aldığı arabayı da kendisine gönderilen paralarla aldığını iddia etti.


Sosyal Medya üstünden takipçilerinden hediye alarak özel sohbetler düzenleyen Sonay Kurucu, iddiaya göre kocasını bırakarak dolandırmaya çalıştığı bir erkekle kaçtı.

aTV'de yayınlanan Esra Erol programına çıkan Ersin Kurucu eşi Sonay Kurucu'nun sosyal medyada tanıştığı evli ve iki çocuk babası bir adamla kaçtığını iddia etti.

Eşinin kendisini hiç dinlemediğini söyleyen dertli koca eşinin iki çocuğundan birini yanına alarak gittiğini belirten Ersin Kurucu eşinin kaçtığı Abdülhakim Agace ve oğlu ile birlikte yaşadığını söyledi. 


Kocasının onayı ile kendisini takipçilerine kendisini 'Bekar' ya da 'Boşanma aşamasında' diye tanıtan Sonay Kurucu'nun kaçtığı erkeğin sık sık yayınlarına katılarak hediyeler aldığı iddia ediliyor.

Sonay Kurucu'nun birlikte kaçtığı Abdülhakim adlı şahsın, özel TikTok videoları çekerek kocasına gönderdiği ortaya çıktı. 

TRABZON BURMASI İÇİN BULUŞMAYA GİTTİ

"Benle buluşmak istiyor" diyerek eşiyle birlikte görüşmeye gittiğini söyleyerek kendisinin de takip ettiğini söyleyen Ersin Korucu "Onlar bir Bodrum'da bir kafede otururken kendisinin de yakın bir yerde oturduğunu" söyledi. Bu buluşmaya "Trabzon burma bilezik" aldırmak için gittiğini söyleyen Ersin Korucu eşinin buluşmalara kendisini zorla götürdüğünü söyledi. 


6 Yaşında oğlu, 7 yaşında kızını terk eden genç kadının halen sevgili hayatı yaşadığı adamın kendisini tehdit ettiğini ileri süren Ersin Korucu "Eşim beni hiç dinlemediği gibi, bazen ona yardım ediyordum" dedi.

Son Güncelleme: 01.10.2021 17:48
Anahtar Kelimeler:
Sonay KurucuTiktok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.