Suriye'de TSK üssüne saldırı | 8 yaralı var

Türkiye, Suriye'de ABD destekli bölücü terör örgütü üslerine yönelik operasyonlarını sürdürürken, TSK üssüne roketli saldırı düzenlendi, 8 yaralı var.

05 Ekim 2023 Perşembe 23:28
Suriye'de TSK üssüne saldırı | 8 yaralı var






Suriye'de TSK üssüne saldırı: 8 yaralı



ABD, Suriye'de terör örgütü hedeflerini vuran Türkiye'ye ait SİHA'yı vurduğunu duyurduğu saatlerde, bölücü terör örgütü Türk Silahlı Kuvvetleri üssüne roketli saldırı düzenledi.

Suriye'de, PKK/YPG terör örgütünün TSK üssüne yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda 5 polis ile 3 asker yaralandı.

Suriye'nin PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Tel Rıfat kırsalındaki teröristler tarafından, akşam saatlerinde Dabık bölgesindeki Türk Silahlı Kuvvetlerinin üs bölgesine çok namlulu roketatar saldırısı düzenlendi. Saldırıda üs bölgesinde bulunan 5 özel harekat polisi ile 3 asker yaralandı. Yaralı güvenlik güçleri saldırının ardından bölgeden tahliye edilerek, ambulanslarla Gaziantep ve Kilis'te bulunan hastanelere kaldırılıldı.

Saldırının ardından sınır hattı ve Suriye içerisinde bulunan üs bölgesinde konuşlu birlikler, PKK/YPG'li teröristlerin bulunduğu bölgeyi obüs ve roketatarlar ile ateş altına aldı.

Anahtar Kelimeler:
SuriyeSaldırıTerör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.