Suriye’de yaralandı, Şanlıurfa’ya tedaviye getirildi

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - SURİYE’nin Rakka kentinde, jeneratörün patlaması sonucu yaralanan Muhammed Enver, tedavi için Şanlıurfa'ya getirildi. İç savaşın sürdüğü Suriye’nin Rakka kentine yakın bir bölgede jeneratör patlaması...

21 Mayıs 2015 Perşembe 12:43
Suriye’de yaralandı, Şanlıurfa’ya tedaviye getirildi






Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - SURİYE’nin Rakka kentinde, jeneratörün patlaması sonucu yaralanan Muhammed Enver, tedavi için Şanlıurfa'ya getirildi.
İç savaşın sürdüğü Suriye’nin Rakka kentine yakın bir bölgede jeneratör patlaması sonucu ağır yaralanan Muhammed Enver, yakınları tarafından sınır hattına getirildi. Yaralı Suriyeli, IŞİD’in kontörlündeki Telabyad Sınır Kapısı'ndan Akçakale Sınır Kapısı'na getirildi. Sınırı geçen Suriyeli yaralı, hazır bekletilen ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Vücudunun büyük bölümünde yanıklar bulunan Suriyelinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.