Suriyeli kadınlar, Konya'da anne ve oğluna saldırdı

Suriyeli mültecilerin neden olduğu olaylar, Konya'da vatandaşların sert tepkisine neden oluyor.  Daha önce cinayet ve saldırılarla anılan Suriyeli'lerin hedefinde bu kez yolda yürüyen bir kadın ve oğlu vardı..

28 Haziran 2017 Çarşamba 00:17
Suriyeli kadınlar, Konya'da anne ve oğluna saldırdı






Suriyeli kadınlar, Konya'da anne ve oğluna saldırdı

Konya'da Suriyeli mültecilerin saldırganlığı, hoşgörüsüyle bilinen Konyalı vatandaşları bile çileden çıkardı. Daha önce Tramvay durağında bir kişiyi bıçaklayarak katleden, Beyşehir'de ise iki genci katleden Suriyeli mültecilerin hırçınlığı dinmek bilmiyor. Konya Haber


Konya'da Suriye uyruklu 3 kadının yolda yürüyen anne ve oğluna tekme atıp, darp etmesi kameralar tarafından kaydedildi.
Olay, saat 15.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu 3 kadın, henüz belirlenemeyen nedenle yolda yürüyen anne ve oğluna tekme atıp saldırdı.



Kaldırımda başlayıp yola taşan kavga vatandaşların araya girmesiyle sonlanırken, bu anlar kameralar tarafından kaydedildi. Kavga esnasında boynundan yaralanan küçük çoçuk gözyaşlarına hakim olamadı. Birbirlerinden şikayetçi olan iki grup polis merkezine götürüldü.
Son Güncelleme: 28.06.2017 01:08
Anahtar Kelimeler:
SuriyeliKonya Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.