Tacizciye etek giydirip sokaklarda gezdirdiler

Yakın akrabaları genç kızı taciz ettiği iddia edilen gence etek ve sütyen giydiren iki kişi, sokak sokak gezdirerek hakaretler savurdular. Görüntüleri sosyal medyada paylaşan şüpheliler yakalanarak cezaevine konuldu.

22 Nisan 2019 Pazartesi 20:45
Tacizciye etek giydirip sokaklarda gezdirdiler






Tacizciye etek giydirip sokaklarda gezdirdiler


Bir yakınlarının kızını taciz ettiği öne sürülen şüpheliyi yakalayan iki kafadar kardeş, sütyen ve etek giydirerek sokak sokak gezdirdi. Küfür ve hakaretlerle gezdirilen tacizci iddia edilen kişinin görüntülerini sosyal medyada paylaşan iki kafadar tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlginç olay Adana'da meydana geldi. 2 kardeş, akrabaları genç kızı taciz ettiği iddiasıyla 18 yaşındaki genci sütyen ve etek giydirip, sokaklarda gezdirdi. Bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medyada paylaşan kardeşler, tutuklandı.

Olay, Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi´nde meydana geldi. Halil K. (23) ve ağabeyi Hasan K. (25) akrabaları olan genç kızın C. isimli genç tarafından taciz edildiğini öğrendi.

Olayın üzerine kardeşler, tacizle suçlanan gencin iş yerine gitti. Buradaki çalışanlardan A.D. (18),kardeşlere, C.'nin işyerinde olmadığını söyledi. Ancak kardeşler, A.D.'yi tacizciye yardım ettiği gerekçesiyle zorla otomobillerinin bagajına koyup, kaçırdı.

Hasan K. ve Halil K. yol üzerindeki bir mağazadan etek ve sütyen alıp, A.D.'ye giydirdi. Ardından dan A.D.'yi sokak ortasında gezdirerek, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntüleri de sosyal medyada paylaştı.

Görüntülerin ihbar edilmesi üzerine araştırma başlatan polis, Halil K. ve ağabeyi Hasan K.'yi yakaladı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler nöbetçi mahkemece tutuklandı.
 

Anahtar Kelimeler:
TacizSütyenEtek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.