Takıntılı psikopattan şırıngayla 'Aşk' saldırısı

Adanada takıntılı psikopatın şırıngalı saldırısına uğrayan genç kadın, hastanede 6 gün boyunca tedavi gördü. H.G. adlı genç kadına yapılan saldırıda kullanılan ilaçlı şırınga ise köpek barınağında bulundu.

06 Mart 2019 Çarşamba 17:17
Takıntılı psikopattan şırıngayla 'Aşk' saldırısı






Takıntılı psikopattan şırıngayla 'Aşk' saldırısı



Son Dakika Haber, Kimi platonik, kimi kara sevda, kimi saplantılı, kimisine de takıntılı aşık diyorlar. Hepsinin ortak özelliği, psikopatça kadınlara saldırmak. Son psikopat Adana'da ortaya çıktı. Genç kadına elinde şırıngayla saldıran H.G. adlı manyak yakalanarak 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.


Adana'da platonik aşık genç kadına dehşeti yaşattı. Genç kadın, aşkına karşılık vermediği bir genç tarafından, şırıngayla bir sıvı enjekte ettiğini ve ardından bıçaklandığını iddia etti. Kendisini otomobilden atarak kurtulduğunu anlatan genç kadın, korkunç olayın ardından hastanede 6 gün tedavi görüp taburcu edildi. Şırınganın içindeki madde araştırılırken, platonik aşık yakalandı. Zanlı, genç kadının kendisinin sevgilisi olduğunu iddia edip, "Şırınga ile ilacı önce kendine sonra da bana vurdu" dediği öğrenildi...

Akıllara durgunluk veren olay, Adana merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesinde geçen cuma günü meydana geldi. İddiaya göre, Hayal Park yakınında baygın halde bir kadın görülünce vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler genç kadını ambulansla Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Sağlık görevlileri olayı polise bildirdi.

"HAYVAN BARINAĞINDAN BİR ŞEY ALDI"

Platonik aşık dehşeti iddiaları, isminin H.K. (28) olduğu öğrenilen genç kadının alınan ilk ifadesinde ortaya çıktı. Genç kadın, kendisine aşık olan H.G.'nin (29) arayıp konuşmak istediğini söylediğini anlattı. Genç kadın, "Bende onunla konuşmak için arabasına bindim. Bir ara H.G., hayvan barınağına gitti oradan bir şeyler aldı" dedi.

"ŞIRINGAYI ÇIKARTIP ENJEKTE ETTİ"

İfadesinde daha sonra tekrar otomobile geldiğini anlatan genç kadının şunları söylediği öğrenildi: "Benimle sevgili olmak istediğini söyledi bende olmayacağımı söyleyince şırıngayı çıkartıp bana batırıp enjekte etti sonrada beni bıçakladı. Ben de korkup panikle kendimi otomobilden attım. Daha sonra gözümü hastanede açtım. Bana şırınga ile hayvanları bayıltmaya yarayan ilaçtan enjekte ettiğini düşünüyorum."

GENÇ KADINI SUÇLADI

Bu orada polis genç kadının şikayetçi olduğu H.G.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Kısa sürede yakalanan zanlının, genç kadın ile sevgili olduğunu ancak otomobilde tartışma çıktığını belirterek, "Ben kimseye şırıngayla ilaç vurmadım. İlacı H.K. önce bana vurdu sonra kendine vurdu" dediği öne sürüldü. Polis zanlının aracında yaptığı aramada şırıngayı da buldu. Zanlı alınan ifadesinin ardından "adam öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

6 GÜN TEDAVİ GÖRDÜ

Genç kadın ise 6 gün hastanede yoğun bakımda tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Bu arada, genç kadının kanından ve şırıngadan alınan örnekler adli tıpa ve kriminale gönderilerek genç kadına enjekte edilen maddenin ne olduğu belirlenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.