Takıntılı sevgili şirket aracına saldırdı

Antalya'da kimliği belirsiz kişi, şirkete ait aracın üzerini sprey boya aşk mesajları veren yazılarla kirletirken lastiklerini keserek kaçtı.

08 Haziran 2023 Perşembe 10:02
Takıntılı sevgili şirket aracına saldırdı






Takıntılı sevgili şirket aracına saldırdı



Antalya'da park halindeki bir otomobilin üzerine sprey boya ile kalp işaretleri çizilip, 'Serap, Adem, seni seviyorum, beni bırakma, benimsin' gibi yazılar yazıldı, lastikleri de kesildi.

Akıllara durgunluk veren olay, gece saatlerinde Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi'nde meydana geldi. Yener Ulusoy Bulvarı'nda bir şirkete ait park halindeki 34 RK 6929 otomobilin üzerine, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sprey boya ile kalp işaretleri çizilip, 'Serap, Adem, seni seviyorum, beni bırakma, benimsin' yazıldı.

Plakası da boyanan aracın 4 lastiğinin kesici bir aletle kullanılamaz hale getirdiği de görüldü. Polis, ihbar sonrası şüpheli ya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

Anahtar Kelimeler:
AntalyaTakıntılı Sevgili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.