Tanker patladı | Facianın eşiğinden dönüldü, 

25 Haziran 2019 Salı 04:07
Tanker patladı | Facianın eşiğinden dönüldü, 






Tanker patladı | Facianın eşiğinden dönüldü, 

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde facianın eşiğinden dönüldü. Etil asetat yüklü tanker patladı. Patlamada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Sakarya Pamukova ilçesi yakınlarında etil asetat yüklü tanker büyük bir gürültü ile patladı. 3 kişinin yaralandığı patlama sırasında D-650 karayolu trafiğe uzun süre kapatıldı.

Edinilen bilgilere göre, D-650 Karayolu Eskişehir istikametinde etil asetat isimli kimyasal madde yüklü 41 ACP 383 dorse plakalı TIR, sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı patladı. Patlamanın etkisiyle yoldan geçmekte olan bir minibüste tamamen yanarken patlama sebebiyle D-650 karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Yaklaşık 1 saat süren yangın sebebiyle karayolu tamamen trafiğe kapanırken patlama sırasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonrası trafik Sakarya istikametine tek şerit olarak açılırken bölgeye AFAD ekipleri sevk edildi.

Patlamada yaralanan 3 kişi Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Toyota-sa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi’ne sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.