Terör protestosunda pompalı tüfek ateşi ile öldü

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde dün akşam düzenlenen terör protestosunda kimliği belirsiz bir kişinin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu karnından yaralanan 18 yaşındaki Bahadırhan Okçu, hayatını kaydetti..

08 Eylül 2015 Salı 21:10
Terör protestosunda pompalı tüfek ateşi ile öldü






Terör protestosunda pompalı tüfek ateşi ile öldü

Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ,(Mersin),() - MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde dün akşam düzenlenen terör protestosunda kimliği belirsiz bir kişinin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu karnından yaralanan 18 yaşındaki Bahadırhan Okçu, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Dün akşam saatlerinde yapılan terörü protesto gösterisi sırasında Kargıpınarı Mahallesi'nde çıkan gerginlikte kimliği belirsiz bir kişi pompalı av tüfeğiyle hedef gözetmeksizin etrafa açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan Bahadırhan Okçu eyleme katılanlar tarafından Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Okçu, yapılan müdahalelere rağmen akşam saatlerinde öldü. Polis, Okçu'nun ölümüne neden olan pompalı tüfekli kişiyi tespit ederek yakalamak için soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.