Tiktok için mesire yerini yakan çocuklar gözaltında

Sosyal medyada fenomen olmaya özenen 4 çocuk, mesire yerini ateşe vererek video çekti. Çocuklar yakalanarak gözaltına alındı.

18 Nisan 2022 Pazartesi 00:16
Tiktok için mesire yerini yakan çocuklar gözaltında






Tiktok için mesire yerini yakan çocuklar gözaltında


Çocuklar arasında hızla yayılan fenomen olma yarışı yüzünden 4 çocuk mesire yerini ateşe verdi. Erzurum’da mesire alanında çıkan yangın itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü. Tiktok akımı için yangını çıkardığı iddia edilen 4 çocuk ise gözaltına alındı.

Yangın, saat 15.00 sıralarında Palandöken ilçesindeki Mevlana Parkı mesire alanında meydana geldi.

İddiaya göre, Tiktok adlı sosyal medya uygulamasına video çekmek için mesire alanını ateşe veren çocuklar, videoyu çektikten sonra alandan koşarak ayrıldı. Çevredekilerin durumu görmesi üzerine olay itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi.

4 ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI

Bölgeye gelen ekipler, yangını söndürerek soğutma çalışması yaptı. Olayla ilgili yaşları 15-18 arasında değişen 4 çocuk ise gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 20.04.2022 01:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.