Torununu yanlışlıkla öldüren dede serbest

İstanbul Bahçelievler'de torunu, av tüfeği ile oynarken yanlışlıkla vurarak öldüren dede, mahkemece serbest bırakıldı.

12 Mart 2016 Cumartesi 23:54
Torununu yanlışlıkla öldüren dede serbest






Torununu yanlışlıkla öldüren dede serbest

İstanbul Bahçelievler'de torunu, av tüfeği ile oynarken yanlışlıkla vurarak öldüren dede, mahkemece serbest bırakıldı. Bahçelievler'de av tüfeği ile oynarken 4.5 yaşındaki torunu başından vurarak öldüren Musa D. (52) çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Bahçelievler'de dün meydana gelen olayda Musa D.(52) av tüfeği ile oynarken 4.5 yaşındaki torunu Baran Abdi K.'yı başından vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan dede Musa D. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Musa D. Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından dede Musa D. tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Mahkeme Musa D.'nin adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılmasına karar verdi. Musa D.'nin savcılık ve mahkemede verdiği ifadesinde çok üzgün olduğunu, tüfeğin kazayla patladığını ve olayın şokunu yaşadığını söylediği öğrenildi.
Son Güncelleme: 12.03.2016 23:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.