Trafik kazasında dublör kullandı yakalandı

İstanbul Kadıköy'de makas atarak kazaya neden olan sürücünün uyanıklığını görgü tanıkları ortaya çıkardı. Kaza yerinden kaçan şahıs, olay yerine dublör gönderince foyası ortaya çıktı

18 Kasım 2023 Cumartesi 10:19
Trafik kazasında dublör kullandı yakalandı






Trafik kazasında dublör kullandı yakalandı


Yollarda makas atarak kazaya neden olan, sonra da arkalarında coğu zaman gözü yaşlı anneler babalar bırakan magandaların acımasızlığı, pervasızlığı kamuoyunda sert tepkilere neden oluyor. İstanbul Kadıköy'de otomobil, makas atarak ilerlediği sırada önce, başka bir otomobile çarptı ardından takla atarak önünde ilerleyen motosikletin üzerine devrildi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, takla atan otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Dakikalar sonra kaçan sürücünün yerine başka biri geldi, polis bu kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde D-100 Karayolu'nda saat 01.00 sıralarında bir kaza meydana geldi.

İddiaya göre, 34 DLH 611 plakalı otomobilin adı öğrenilemeyen sürücüsü Ankara istikametinde makas atarak ilerlediği sırada, sağ şeritte seyreden 34 FRV 124 plakalı otomobile çarptı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI!

Çarpmanın şiddetiyle takla atan otomobil yolda savrularak önünde ilerleyen, Hilmi Amoca kontrolündeki 34 EDZ 672 plakalı motosikletin üzerine devrildi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, takla atan otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı sürücüye olay yerinde kalp masajı yaptı. Daha sonra ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.   

KAÇAN SÜRÜCÜNÜN YERİNE BAŞKA BİRİ GELDİ   

Dakikalar sonra olay yerine gelen Yasin D., kazayı yapan sürücünün kendisi olduğunu öne sürdü. Polis ekipleri, kazaya karışan sürücü olduğunu iddia eden Yasin D. ile kaza anında orada bulunan görgü tanıklarını yüzleştirdi. Görgü tanıklarının, kazaya karışan ve olay yerinden kaçan sürücünün bir başkası olduğunu söylemesi üzerine polis, Yasin D.'yi ters kelepçe ile gözaltına aldı.   

“BANA BÖYLE DEMEDİ"   

Gözaltına alınan Yasin D. polis aracına götürülürken, “Abi bana böyle demedi, 'Vurdum sadece, kendim kazaya karıştım' dedi. Adama bir şey oldu mu?“ şeklinde konuştu.

Öte yandan, polis ekiplerinin trafik akışını tek şeritten sürdürmesi üzerine D-100 Karayolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçların çekici ile kaldırılması üzerine trafik akışı normal seyrine döndü. 

Ağır yaralı motosiklet sürücüsü Hilmi Amoca'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.