Trafik Magandası Dehşet Saçtı!... 2 Ölü!

Burdur’un Bucak İlçesi’nde kamyonetle giden iki kardeş, kavşakta tartıştığı bir başka kamyonetin sürücüsünün tüfekle ateş açması sonucu yaşamlarını yitirdi

25 Haziran 2015 Perşembe 09:32
Trafik Magandası Dehşet Saçtı!... 2 Ölü!






 

Trafik Magandası Dehşet Saçtı!... 2 Ölü!


Burdur’un Bucak İlçesi’nde kamyonetle giden iki kardeş, kavşakta tartıştığı bir başka kamyonetin sürücüsünün tüfekle ateş açması sonucu yaşamlarını yitirdi.Zanlı polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 
   Olay, saat 22.30 sıralarında meydana geldi. 15 PP 585 plakalı kapalı kasa kamyonetle eve giden ve ilçede pazarcılık yaptığı belirtilen Bekir ve Ekrem Kaygısız kardeşlerle 15 DZ 004 plakalı aynı tip aracı kullanan B.İ. arasında, Süleyman Demirel Bulvarı ile Cumhuriyet Caddesi’nin kesiştiği ışıklı kavşakta bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu B.İ. iddiaya göre yanındaki tüfekle Bekir ve Ekrem Kaygısız kardeşlerin başına ateş etti.
   2 kardeş olay yerinde yaşamını yitirirken, kısa sürede gelen polis B.İ.’yi olayda kullandığı tüfekle yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli polis merkezine götürülürken, Bekir ve Ekrem Kaygısız kardeşlerin cenazesi Bucak Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Son Güncelleme: 25.06.2015 09:33
Anahtar Kelimeler:
TrafikMagandas2 Ölü!
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.