Trafikte Böyle İlerledi

KAHRAMANMARAŞ'ta, üzerine Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan flaması asarak sepetli motosikletiyle kapasitesinin üstünde eşya taşıyan, 112 acil sağlık görevlisi montu giyen sürücü şaşırttı. Öğle saatlerinde kentin en işlek...

01 Aralık 2014 Pazartesi 13:39
Trafikte Böyle İlerledi






Trafikte Böyle İlerledi

KAHRAMANMARAŞ'ta, üzerine Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan flaması asarak sepetli motosikletiyle kapasitesinin üstünde eşya taşıyan, 112 acil sağlık görevlisi montu giyen sürücü şaşırttı.
Öğle saatlerinde kentin en işlek noktalarından Sakarya Caddesi'nde sürücüsünün kapasitesinin üzerinde yüklediği eşyaları sepetli motosikletiyle taşıdığını görenler gözlerine inanamadı. Motosikletin sepetinin dışında kenarlarına da yağ tenekeleri asarak seyreden sürücü trafikteki sürücülere zor anlar yaşattı. Diğer sürücülerin tepkisine neden olan motosiklet sürücüsünün tehlikeye aldırış etmeden karayolunda ilerlemesi görenleri şaşırttı. Plakasının görünmediği motosikletin üstüne asılan Türk bayrağı ve Erdoğan flaması dikkat çekerken, ismi öğrenilemeyen sürücünün ise 112 acil sağlık görevlisi montu giydiği görüldü. Görenleri şaşkına çeviren ancak umursamayan sürücü, bir süre sonra motosikletiyle meraklı bakışlar arasında gözden kayboldu.

FOTOĞRAFLI

Anahtar Kelimeler:
Trafikte Böyle İlerledi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.